7 янв. 2015 г., 11:31

Изпепелен 

  Поэзия
484 0 0

тя ме поглежда 

изплашено 

лицето ù пада в шепите ми

влажно

конвулсивно мърдащия се гръден кош

ме плаши 

искам да реагирам

трудно

казвам ù

,,обичам."

реакцията не закъснява

усещам топлината на устните

върху 

дланите си

впива ги в прекъснатите преди

време

вени на китките ми

зъбите й на врата ми

дращят

а аз едва

дишам

,,обичам те на прага на лудостта"

изрича с меден глас

а очите

ме 

изпепелиха 

© Ержи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??