тя ме поглежда
изплашено
лицето ù пада в шепите ми
влажно
конвулсивно мърдащия се гръден кош
ме плаши
искам да реагирам
трудно
казвам ù
,,обичам."
реакцията не закъснява
усещам топлината на устните
върху
дланите си
впива ги в прекъснатите преди
време
вени на китките ми
зъбите й на врата ми
дращят
а аз едва
дишам
,,обичам те на прага на лудостта"
изрича с меден глас
а очите
ме
изпепелиха
© Ержи Todos los derechos reservados