19 дек. 2015 г., 19:30

Изпитание 

  Поэзия
222 0 0

Дали в очите на слепеца

истински сълзите са!?

Или просто са илюзия

на загубена душа...

В живота всичко е написано,

то става както е решено...

Съдбата, да съдбата,

тя взима всичките решения

и с ориста даряват ни тъга,

разочарования дори и нови

изпитания...

Дали в умът на безумния

се крие обич?

Дали е истинска или втълпена

с болеста...?

Живот Божие творение!?

Дали в бездумника се крият думи?

Или само изпитания.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??