Дали в очите на слепеца
истински сълзите са!?
Или просто са илюзия
на загубена душа...
В живота всичко е написано,
то става както е решено...
Съдбата, да съдбата,
тя взима всичките решения
и с ориста даряват ни тъга,
разочарования дори и нови
изпитания...
Дали в умът на безумния
се крие обич?
Дали е истинска или втълпена
с болеста...?
Живот Божие творение!?
Дали в бездумника се крият думи?
Или само изпитания.
© Ангел Todos los derechos reservados