3 июн. 2010 г., 00:01

Изповед 

  Поэзия
595 0 1

Боли ме, не мога да живея с тази болка
но сам направих си я,  глупост моя.
Заслужавам си я, всеки трепет и всяко свиване,
всичко, понасям го с приведена глава.


Не искам повече да карам я да плаче,
сълзите ù са тъй искрени, че невидими са те.
Всяка пада на сърцето ми и в миг изгаря го,
но болката е дар, който приемам.


Глупак си бях, такъв си останах досега,
проумях, че тя е моята светлина и няма друга.
Обичам я повече от себе си и живота давам си
за нея, за любовта ù, за сълзите ù умирам.

© Димитър Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасен стих !
    По вече оптимизъм !
    /всичко, понасям го с приведена глава./
    Поздравления !
Предложения
: ??:??