10 нояб. 2024 г., 15:24  

Изповедна сълза 

  Поэзия
67 2 3

В една скрита сълза-

слънчева и солена, 

себе си ще възмездя, 

за да ми олекне.

 

Утро-накапано с роса 

изгрява за промени. 

В лоното на тихи места 

тайните са посветени. 

 

Там разцъфват цветя-

за душата са радост. 

Чувствата не пестят 

жаждата си млада. 

 

Венец ще ти изплета 

за спомен от лъчите, 

събрани от ония места 

на срещи предишни.

 

 

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??