В една скрита сълза-
слънчева и солена,
себе си ще възмездя,
за да ми олекне.
Утро-накапано с роса
изгрява за промени.
В лоното на тихи места
тайните са посветени.
Там разцъфват цветя-
за душата са радост.
Чувствата не пестят
жаждата си млада.
Венец ще ти изплета
за спомен от лъчите,
събрани от ония места
на срещи предишни.
© Стойчо Станев All rights reserved.