6 окт. 2007 г., 11:16

Изпратил си ми своя вятър 

  Поэзия
741 0 8

Изпратил Си ми Своя вятър,

за да заплача и да го гоня.

И във нежност болките отмяташ,

да не ме прекършат мен пред спомена...

Виж, до бяло светя в изнемога,

от обич светя и движение.

Огън ще поискам да запаля

и с молитви пак ще го догоня.

Светове ще блеснат умножени

и във боен танц ще ме залеят.

Побързай, че вятърът ще повее.

Моля за среща, нека с вятъра се слея.

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??