Изпратил Си ми Своя вятър,
за да заплача и да го гоня.
И във нежност болките отмяташ,
да не ме прекършат мен пред спомена...
Виж, до бяло светя в изнемога,
от обич светя и движение.
Огън ще поискам да запаля
и с молитви пак ще го догоня.
Светове ще блеснат умножени
и във боен танц ще ме залеят.
Побързай, че вятърът ще повее.
Моля за среща, нека с вятъра се слея.
© Светла All rights reserved.