6.10.2007 г., 11:16 ч.

Изпратил си ми своя вятър 

  Поезия
728 0 8

Изпратил Си ми Своя вятър,

за да заплача и да го гоня.

И във нежност болките отмяташ,

да не ме прекършат мен пред спомена...

Виж, до бяло светя в изнемога,

от обич светя и движение.

Огън ще поискам да запаля

и с молитви пак ще го догоня.

Светове ще блеснат умножени

и във боен танц ще ме залеят.

Побързай, че вятърът ще повее.

Моля за среща, нека с вятъра се слея.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??