14 мар. 2007 г., 11:08

Изпълваш ме... 

  Поэзия
977 0 14
Изпълваш ме... вълшебна нежна песен,
изпята от обичане в красива нощ.
Звездите сипят своите благословения,
луната щедро ме дарява със любов.

Изпълваш ме, а аз те пея със очите,
когато гледам всеки изгрев нов,
когато слънцето разпръсва светлините,
изпявам те в душата си с любов.

Изпълваш ме... с любов изричам думите,
на неизречените чувства в мен...
Мелодия - любов, изгряла в светлините,
по изгрева изпращам я... за теб.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??