На И. С болка
И тези стъпки до вратата ни не спряха...
Съседите празнуват тази нощ...
В съня си се усмихва дъщерята,
но ти не си й казал “Лека нощ”
Синът ни в стаята си може би не спи,
а във възглавницата бърше
“мъжките” сълзи
и "мъжки" крие болката голяма –
да не види мама,
че мама няма татковото рамо
и е сама... сама... сама...
И тези стъпки до вратата ни не спряха...
Съседите празнуват тази нощ...
© Даша Все права защищены
не мога да кажа нищо...
искам да те прегърна
за този стих!!!*