17 нояб. 2024 г., 20:32

Изсъхнало цвете 

  Поэзия » Любовная
76 0 1

Връщам се в този град след толкова години.

А сякаш беше вчера последната ни среща.

В дъното на тясната калдъръмена уличка бе домът ѝ.

Не след дълго бях там. Прозорчето на стаята ѝ не светеше.

А на балкона - изсъхнало цвете.

© Венцислав Соколов Все права защищены

Произведението е включено в:
  59 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??