17.11.2024 г., 20:32 ч.

Изсъхнало цвете 

  Поезия » Любовна
63 0 1

Връщам се в този град след толкова години.

А сякаш беше вчера последната ни среща.

В дъното на тясната калдъръмена уличка бе домът ѝ.

Не след дълго бях там. Прозорчето на стаята ѝ не светеше.

А на балкона - изсъхнало цвете.

© Венцислав Соколов Всички права запазени

Произведението е включено в:
  50 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??