25 янв. 2007 г., 15:52

Изучи ме... 

  Поэзия
629 0 4

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Искам в белезници да те окова,
да те изтезавам до сутринта.
Език да плъзна по твоята шия,
да те пленя в моята любовна магия.

Искам да издера кожата ти бяла
и след туй изтощена,отмаляла
мръсни думи на ухо да ти шептя,
докато събудя в теб страстта!

После ще се оставя в твоя плен,
прави каквото искаш с мен,
връзвай ме,измъчвай ме,люби ме,
до сутринта цяла изучи ме...

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??