17 мая 2008 г., 21:34

Извисяване 

  Поэзия » Другая
994 0 1
Светлина и гръм,
и после всичко млъква.
Душата си аз виждам,
отгоре, отстрани.
Във езерото дълбоко
пак се гмурвам
и достигам нейните дълбини.
Издигам се нагоре, устремен
към истината и към чистото небе.
Във себе си загледан тъй навътре,
откривам мистични светове.

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??