17.05.2008 г., 21:34 ч.

Извисяване 

  Поезия » Друга
991 0 1
Светлина и гръм,
и после всичко млъква.
Душата си аз виждам,
отгоре, отстрани.
Във езерото дълбоко
пак се гмурвам
и достигам нейните дълбини.
Издигам се нагоре, устремен
към истината и към чистото небе.
Във себе си загледан тъй навътре,
откривам мистични светове.

© Иван Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??