8 апр. 2011 г., 20:53

Изворче в сърцето 

  Поэзия
445 0 3

Имам изворче

в сърцето,

никога не спи -

нощем ме омайва,

денем ми шепти,

че дълбоко е небето

и високо е полето,

на което сеем

и на което

ний цъфтим.

Мостче има

и от него

виждам всичките

звезди -

и в небето,

и в косите,

всички весело

трептим.

Имам изворче

в сърцето -

песен светлолика

заедно творим.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??