И ако кажа ти, че те обичам,
не казвай нищо,
маската е там...
и зад стените от безлишие,
лишен остана сам.
Не искай истини,
наистина.
Не казвай край с това,
когато истински красивото
изпускаш сам
в стремежа за страстта.
Почивай, чакай утрото
и птица нова песен ще запее,
дано във новия куплет
да чуеш истинското в нея.
© Ива Все права защищены