Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
По устните ми твоят вкус
танцува блус,
а в мислите ми
ти
танцуваш,
целуваш,
по мен пътуваш,
да -
Горя
сега
и си мечтая
във общата ни стая
плът
до плът
да сме...
Сърце с сърце
във еуфория,
в хармония,
във сливане
взаимно да се имаме,
да светя,
като усетя
аз твоя вкус
и пулс,
и влага вкусна,
в която аз език да пусна
и да пия
от дивата ти, чувствена стихия...
Пристигам!
Ще те имам
за да утоля
нестихващата жажда във кръвта!
10.01.2022
© Георги Каменов Все права защищены