14.07.2022 г., 10:43 ч.

Жаден съм за теб 

  Поезия » Еротична
1106 1 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

По устните ми твоят вкус

танцува блус, 

а в мислите ми

ти

танцуваш, 

целуваш, 

по мен пътуваш, 

да - 

Горя

сега

и си мечтая

във общата ни стая

плът

до плът

да сме... 

Сърце с сърце 

във еуфория, 

в хармония, 

във сливане

взаимно да се имаме, 

да светя, 

като усетя

аз твоя вкус

и пулс, 

и влага вкусна, 

в която аз език да пусна

и да пия

от дивата ти, чувствена стихия... 

 

Пристигам! 

Ще те имам

за да утоля

нестихващата жажда във кръвта! 

 

 

10.01.2022

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??