Жадна съм за обич, помогни ми,
отчаяно те търся нощ и ден,
очите ми във твоя поглед да се губят,
и устните на твойте да са в плен.
Не понасям липсата на топлото ти тяло,
не издържам тук да съм без теб,
жадна съм за твоя допир, полудявам,
искам те, искам те за мен.
Нуждая се от нежност, през минута,
но нежността, която даваш само ти,
и тихите ти думи - страст прикрита,
разпалват желание, което ме топи.
Жадна съм! От теб ми дай да пия,
безумен огън във вените гори,
неприсъщо е, но не мога да го крия.
Жадна съм! Без твойте устни толкова боли.
© Ирина Тодорова Все права защищены