9 мая 2008 г., 10:04

Жадни устни 

  Поэзия » Любовная
957 1 17
Жадни устни,
освежителни капки
пролетен дъжд.
Влюбен поглед
на момиче
гали избрания мъж.
Топли ръце,
преплитат се
в сладко изкушение.
Обич светла
дошла за душите
като вдъхновение.
Млади сърца
в любовта
открили своя път,
едно до друго
в нежна страст
сега трептят.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??