24 июл. 2010 г., 23:06

Жадувам 

  Поэзия » Любовная
1227 0 2

Защо очите ти са пълни със сълзи?
Защо изрече толкова лъжи?
Защо не си същата вече?
Защо на любов ти ме обрече?
Защо ли, всеки път като ме
погледнеш така, сякаш
забиваш в сърцето ми
хиляди стрели и
разбиваш всички мои мечти???

От любов боли.
Сърцето ми в огън гори.
Не ме моли!
Не ме лъжи!
Знай, Обичам те!!!
Жадувам да те имам.
В капки дъжд те събирам.
В душата си те намирам.
Гасна бавно, за теб умирам.
Жадувам да те имам...

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Гасна бавно, за теб умирам.
    Жадувам да те имам..."

    Много е нежно и искрено...
  • Добре е, хареса ми Благодаря
Предложения
: ??:??