5 апр. 2009 г., 14:38

Жадувам те 

  Поэзия » Любовная
1738 0 10

Жадувам да си стон,

разкъсващ тишината,

да си вода сред пустошта

и моят дъжд,

да напоиш живително душата,

със дива нежност

и копнеж по мъж.

 

Жадувам аз да ме запазиш,

във паметта на сетивата,

да ме откриваш и желаеш

и да треперя от страстта ти.

 

Жадувам те и плах и дързък,

облечен в нежност и във стих,

и свободата да ни свързва,

със тебе любовта открих.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??