Ж А Ж Д А
Стига ми да си до мене –
въздуха край теб да дишам
и сърцето ми запява!
Даже болката забравя.
Само за любов съм жадна –
тази дето Бог я дава!
Пий от нея до насита!
Донеси ми в шепа свита!
Толкова ми стига само,
щом до мен е твойто рамо.
© Стойна Димова Все права защищены
Весели Коледни и Новогодишни поздрави - да сте живи и здрави!
Бог да благослови вас и семействата ви!