Поисках две ръце в този ден
есенни огньове да събудят,
поисках две очи да гледат мен
и в мен отново и отново да се влюбват...
Поисках с две целувки в утринта
сълзите от обич да скрия,
поисках в две прегръдки след това
цялата ти обич да открия...
© Светла Все права защищены