17.09.2008 г., 22:44 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
895 0 5

  Поисках две ръце в този ден

есенни огньове да събудят,

поисках две очи да гледат мен

и в мен отново и отново да се влюбват...

Поисках с две целувки в утринта

сълзите от обич да скрия,

поисках в две прегръдки след това

цялата ти обич да открия...

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??