8 сент. 2013 г., 16:49

Желание 

  Поэзия » Любовная
393 0 0

Поглеждам те отблизо,

взимам лист и мастило.

Някак си е по-красиво,

когато си до мен.

 

Очите ти красиви и блестящи, 

косите ти черни като конски опашки.

Устните вкусни, влажни. 

Искам да усетя по тялото си твойте ласки.

 

Може да събличаш всяка дреха.

Това ще бъде моята утеха.

Искам да си мой, разбери

и виждам те щом затворя моите очи.

© Мария Ботушанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??