Sep 8, 2013, 4:49 PM

Желание 

  Poetry » Love
390 0 0

Поглеждам те отблизо,

взимам лист и мастило.

Някак си е по-красиво,

когато си до мен.

 

Очите ти красиви и блестящи, 

косите ти черни като конски опашки.

Устните вкусни, влажни. 

Искам да усетя по тялото си твойте ласки.

 

Може да събличаш всяка дреха.

Това ще бъде моята утеха.

Искам да си мой, разбери

и виждам те щом затворя моите очи.

© Мария Ботушанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??