22 июл. 2018 г., 00:29

Желание 

  Поэзия » Любовная
386 1 1

Когато заспивам те искам

да разкъсаш нощта на парчета
и във всяко едно да обвиеш:
една усмивка да свети,
една ласка да топли през зима,
една целувка да цъфти сърцето,
една сълза сама без име -
заблудена слязла от небето.
Прегръдката спояваща двама,
една среща която дотичва.
Детство играещо дама,

даже, когато е вече различно.
А аз всичко това ще развия 
във деня останал самотен.
Ще се гмурна и ще те открия

и дълбоко в душа ще те скътам.
 

 

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??