5 янв. 2019 г., 18:27

Желание 

  Поэзия
233 0 1

 

НапълнИ ми тишините
с нежност, смях и още нещо.
Развълнувай ми мъглите.
Омагьосай всички срещи.

 

Със косите ми завий се.
Заключи ме в огледало. 
Подари ми думи трийсе-
все без край и без начало.

 

И разкрой за мен небето
на беззвездни балдахини.
Заведи ме смело, дето
всеки се бои да мине.

 

Ще отгледаме лисица.
После може .... принц и роза.
Ще живеем под ресница 
на сърна. В куплет и проза.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??