25 сент. 2022 г., 09:58

Желание 

  Поэзия » Юмористическая
231 0 0

Главата тегне изнурена 

от дългата пиянска нощ.

До теб -девойка, изтощена 

от твоята любовна нощ.

 

На теб не трябва ти луната,

ни вятърът, що клони вей,

а искаш само във кревата 

и някой да те полюлей.

 

Покоят много ти отива,

а не шишето със уиски.

Сънят  любовно те обвива 

и ставате със него близки.

 

Да спиш безкрайно ти се иска, 

зарязал всякакви проблеми.

А, че момата още иска- 

махни я, дявол да я вземе!

 

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??