14 мая 2007 г., 12:29

Желание 

  Поэзия
630 0 1
 

Искам  да ти кажа нещо, но не знам какво...

Искам да те питам нещо, но ме е страх от отговора...

Искам да те погледна, но не искам да виждам болката...

Искам да те прегърна, но ме е страх да не заплача...

Искам да върна времето назад, но знам, че няма как...

Искам да поправя грешките си, но знам, че не може...

Искам да те върна, но не знам как...

Искам да сме пак заедно, но дали ти го искаш... и това не знам...

© Александра Фирсова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??