24 нояб. 2009 г., 00:28

Желание 

  Поэзия » Любовная
664 0 0

 

 

Ах, как искам...

искам криле!

Да полетя

и облаче да си открадна от просторното небе.

Ах, как искам...

да бъда волна птица 

в твоето сърце.

Да си намеря кътче там

и да се сгуша като малко плюшено мече.

Ах, как искам...

искам да мечтая!

За теб,

за мен,

за ден във Рая.

Ах, как искам...

искам хиляди неща,

но едно мога само да си позволя.

И това е своята любов да ти даря.

И с прегръдка една да ти кажа

"Ти за мен си всичко на света"!      

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??