Със болка и нежност,
и страст, и копнежност,
със мисъл пленена,
за теб отредена,
безпътна, изгубена,
в света нереален,
обичаща, влюбена...
Ще стигна ли Рая?...
Вратите му райски
да се отворят за мене,
в прегръдка прекрасна
да потъна в забвение...
© Белла Попова Все права защищены