15.01.2008 г., 10:22 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
687 0 5
 

                          Със болка и нежност,

                          и страст, и копнежност,

                          със мисъл пленена,

                          за теб  отредена, 

                          безпътна, изгубена,

                          в света нереален,

                          обичаща, влюбена...

                          Ще стигна ли Рая?...

                          Вратите му райски

                          да се отворят за мене,

                          в прегръдка прекрасна

                          да потъна в забвение... 

                                                    

© Белла Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??