18 апр. 2020 г., 08:40

Желание - молитва 

  Поэзия
968 0 2

Аз не искам нищо, 

нищо друго на света,
освен по мъничко да имам -
най-ценните за мен неща!
С чиста съвест вечер да заспивам,
да се будим всички здрави в утринта!
В очите - детски смисъл да намирам
и на рамото ми да живее обичта!
Аз не искам нищо, 
нищо повече, освен това, 
което и до днес съм имала,
и за което от сърце БЛАГОДАРЯ! 
 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??