16 окт. 2015 г., 09:48

Желанието на душата 

  Поэзия
365 0 0

Желания спонтанни и безкрайни

изникват в мене всеки ден...

По пътища далечни и незнайни,

вървя към тях аз устремена.

Но днес, обгърнала ме самотата,

попитах що желае моята душа.

И тих гласец дочух във тишината:

желая аз отново да съм цяла,

парченцата в едно да събера...

 

                                       31.01.2015 г.        

© Таня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??