21 февр. 2007 г., 17:08

желая,копнея ..... 

  Поэзия
961 0 1


Желая.
Нуждая се.
Копнея.

Не желая да бъда напътствана.
Не желая да бъда под контрол.
Не желая да бъда отговорна.
Желая...

Прегърни ме силно. Поеми контрола.
Господствай над мен. Направи ме послушна.
Аз искам илюзията.
Искам фантазията.
Искам страха и желанието.
Искам...
Бяла дантела и черна кожа.
Надушвам страха. И паниката.
Черен камшик и бяла кожа.
Прошепнати думи, които проникват дълбоко.
Спомените нахлуват в главата ми.
Ехото ме обкръжава.
Стоя на края на вечността.
Колко бих искала...
Просто дишай...

 

© Мариана Божева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Здравей! Имаш интересен подход на писане - първото ти стихче е много успешно харесва ми! (тук обаче си се опитала да вложиш много мисли и чувства, които са доста различни, а това натежава) Поздрави и усмивки!
Предложения
: ??:??