13 мая 2008 г., 11:14

Желая те 

  Поэзия » Эротическая
2435 1 2
Гледам те право във очите,
всяка моя мисъл ще те възпламени,
всяка моя целувка ще те изгори,
всяка една моя ласка ще те подлуди,
искам да направим с теб нещо интересно,
нещо красиво, нежно и пламенно,
искам с "мръсни" танци да те пленя
и с думи да те "покося",
искам устните ми да захапеш
и тялото си да притиснеш...

© Лъв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??