30 апр. 2010 г., 11:26

Жена 

  Поэзия » Другая
461 0 1

Жена се ти наричаш

Изпълнена с копнеж

На своя мъж покорна

Пред началника отговорна

 

Задълженията си изпълнява

Децата свои възпитава

На мъжа си угажда

Пред шефа нагажда

 

Идва ден когато

Вдига глава високо

Семейството оставя

Задълженията забравя

 

Ден е на жената

на жената осъзната

надява нова премяна

тръгва навън засмяна

 

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??