Аз съм жена, осъдена да вярвам
във приказки вълшебни, в чудеса,
и през косите на живота си ръка прокарвам,
живея тук - на гребен на вълна!
Аз съм жена, осъдена да страдам
по разкази за нея - любовта,
тъй дива съм, че често преминавам
по границата тънка със смъртта!
Аз съм жена, осъдена да давам
от своята усмивка ден след ден
и чуждите лица да озарявам,
дори щом няма кой да стопли мен!
Аз съм жена, осъдена да искам
по малко радост да ми носиш ти,
а във замяна в мен да те притискам,
когато тъжен си и сам, и те боли!
Аз съм жена, осъдена на тичам
свободна, по зелените поля,
но знай, че първо се родих да те обичам,
да бъда с тебе тук, до край... сега!
© Любимата Все права защищены