28 июл. 2010 г., 14:51

Жена 

  Поэзия » Любовная
563 0 9

                                                   ЖЕНА

 

                                   Слънцето удавено, момиче,

                                   всяка сутрин във бакърите ти свети.

                                   Вместо тебе весело намига

                                   на захласнати левенти...

                                   Слънце ли си, или си момиче?

                                   Няма да се спреш сама.

                                   Но когато някой нощ в бунара

                                   се огледа и луна,

                                   от тогава хубостта ти

                                   ще е хубост на жена...

 

                                                                                                        1994 год. 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??