18 февр. 2011 г., 16:35

Жена 

  Поэзия » Любовная
825 0 1

Жена

 

http://www.vbox7.com/play:9225b2bd

 

 

Родила се е тя от морска пяна,

повила я е старата Луна

и сложила я в люлка от звезди,

а вятър ù е пял, за да заспи.

 

Морето се оглеждало в очите ù,

целували я морските вълни,

изгрев позлатявал е косите ù

със ореол от слънчеви мечти.

 

Гласа ù дали птици сладкопойни,

с медни трели в звънкият ù смях.

Снага- елите в лесове усойни,

с извивки нежни- мечтание за грях.

 

Орисали я феите игриви,

дарили ù и ум, и красота,

и пориви - огньове живи,

утроба, за да ражда тя деца.

 

Една жена, а сякаш че Вселена

цяла събрана е във нейната душа

и от жената по-могъща сила няма

... с Любов изпълва тя света!

 

18.02.2011г.

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??