Запъхтяна жена,
светлина уморена.
Душа, от извор извадена,
с горещ пламък изваяна.
Обогатена
с чувства, тя дарява,
в тежък ден
да покорява.
Крясък в нощта се чува.
В тишина запустяла
въздух вдишвам,
жена да разцъфти,
от многобройни бисери
да се роди.
© Димитрина Владимирова Все права защищены