Mar 19, 2013, 4:22 PM

Жена 

  Poetry » Other
527 0 0

Запъхтяна жена,

светлина уморена.

Душа, от извор извадена,

с горещ пламък изваяна.

Обогатена

с чувства, тя дарява,

в тежък ден

да покорява.

Крясък в нощта се чува.

В тишина запустяла

въздух вдишвам,

жена да разцъфти,

от многобройни бисери

да се роди.

 

 

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??