29 апр. 2014 г., 23:33

Жена 

  Поэзия » Любовная
448 0 2

Защо се бориш с нея?

Косите ù - вълни,

студена буря, мрак и дълбини.

А вътре в нея - огън,

докосваш я - боли.

Море, океани, лед, води!

Удави, убий я -

този огън не ще се потуши!

И ако тялото и се сломи

по-силно тази жар ще пари...

Не дух, а пушек ще се възнесе,

но не в небето, в теб -

пара, дим, мъгли!

Ще се затъмни!

Не ще прогледнеш!

Ще те задуши!

Защо се бориш с нея? -

Непокорната не ще умре.

И вечно ще остане там -

дълбоко в твоето сърце!

© Мила Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??