7 окт. 2014 г., 23:24

Жена съм 

  Поэзия
462 0 0

И в сънищата съм жена.

Простена "сбогом", а се връщам.

Събирам диви семена.

Разсеяна, припряна, същата.

 

 

Не ме кори, не ме съди.

Да стана друга не очаквай.

Знам, че има по-добри,

но ти с мен се смя и плака!

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??