Oct 7, 2014, 11:24 PM

Жена съм 

  Poetry
461 0 0

И в сънищата съм жена.

Простена "сбогом", а се връщам.

Събирам диви семена.

Разсеяна, припряна, същата.

 

 

Не ме кори, не ме съди.

Да стана друга не очаквай.

Знам, че има по-добри,

но ти с мен се смя и плака!

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??